TARIF SCĂZUT LA GUNOI

Veste bună pentru buzoieni. Societatea RER SUD anunță reducerea facturii lunii martie pentru persoanele fizice din municipiu. Astfel, ei beneficiază de o scădere a tarifului per persoană pentru serviciul de colectare a deșeurilor cu 14,22 % din tariful aprobat. Asta înseamnă că, pentru luna martie, un buzoian va plăti pentru serviciul de salubrizare 25,65lei.

De-a lungul timpului, operatorul de salubritate a mai operat reduceri de tarif la facturile buzoienilor.

Reprezentanții RER SUD spun că procentul de reducere a tarifului se datorează cantității, dar și calității deșeurilor reciclabile colectate separat de către buzoieni. Ei sunt de părere că dacă numărul buzoienilor care colectează separat va crește, atunci, cu siguranță, și cantitățile reciclate vor crește.

Pentru colectarea separată a deșeurilor reciclabile, RER SUD distribuie periodic buzoienilor care locuiesc la casă, saci galbeni pentru deșeuri reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton și saci verzi reutilizabil pentru deșeuri din ambalaje din sticlă. Pentru cetățenii care locuiesc la bloc, societatea distribuie, prin intermediul Asociațiilor de Proprietari, saci galbeni, iar pentru colectarea separată a ambalajelor din sticlă societatea a  amplasat lângă fiecare platformă un container verde de tip „Clopot”. (P)

Related posts